Survivor'da kim elendi? (Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı?)

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, Survivor'da kim elendi sorularının cevapları belli oldu. 12 Ocak'ta yayınlanan son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde SMS birincisi seçilen Poyraz; Sena ve Dora'dan sonra 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini verdi. Yapılan oylamada Sena, Survivor'a veda eden ilk isim oldu.

Haberler 14.01.2021 - 11:58

  • 1
    12 Ocak 2021 Salı günü ekranlara gelen Survivor son bölüm ilk olarak ödül oyunuyla başladı. Meyve tabağı ödülü olan oyunda ünlüler ve gönüllüler takımı kıran kırana mücadele gösterdi.
    Oyunun tamamlanmasıyla birlikte ünlüler takımı meyve tabağı ödülünü gönüllülere karşı 10'a 9'luk skorla 1 puanlık üstünlükle kazandı.

  • 2
    Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın ilk eleme adayları Sena ve Dora oldu. SMS birincisi seçilen Poyraz ise 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini söyledi.
  • 3
    SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor'dan elenen isim Sena oldu. Sena, izleyicilerden toplam yüzde 33 oy oranı alarak yarışmadaki hayallerine veda etti.
  • 4

    11 OCAK

    Survivor Türkiye'de haftanın 3. gününde takımlar güne ödül oyunu ile başladı. Ünlüler ve Gönüllüler Takımı tüm hünerlerini sergilerken kazanan takım büyük müacadele ile belli oldu. Gönüllüler takımı, 10-5 skorla ödül oyununu kazanan takım olarak yerini aldı.

  • 5
    Ödülü kazanan Gönüllüler Takımı, adada kullanabilecekleri çok faydalı olacak alet takımına sahip oldu.
  • 6
    İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Survivor Türkiye'nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyununun heyecanı vardı. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için parkura çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımları tüm hünerlerini sergiledi. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler, bir arkadaşlarını daha potaya göndermemek için mücadele verdi. Oyunun sonunda 10-8 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.
  • 7

    İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor 2021'in ikinci eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyinde belli oldu. Konseyde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Dora ikinci eleme adayı olarak potaya gönderildi.


    SURVIVOR 2021 ELEME ADAYLARI
    SENA (Gönüllüler)
    DORA (Gönüllüler)

    İşte Survivor'da haftanın diğer gelişmeleri

  • 8

    10 OCAK 

    Survivor 2021'in 10 Ocak günü ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadele kıran kırana başladı. Özel olarak hazırlanan parkurda birbirleriyle kıyasıya yarışan Survivor 2021 yarışmacıları arasında çekişmeli bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

  • 9
    Araların milli sporcularında yer aldığı her iki takımda da yarışmacılar dokunulmazlık oyununda oldukça yüksek seviyede mücadele gösterdi.
  • 10
    Dokunulmaz oyununun son turunda Hanzade ve Merve karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmada, ünlüler takımı 10-7'lik skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu.
  • 11
    Hanzade oyunu kaybetmesinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Takım arkadaşları ise, Hanzade'yi teselli etti.
  • 12

    SURVIVOR 2021 İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor 2021'in ilk eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde belli oldu. 

  • 13
    Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylama sonrasında eleme adayı olarak Sena seçildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız