Survivor'da kim elendi, Survivor Sergen kimdir? (11 Mayıs 2021 Survivor ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. İletişim ödülünü mavi takımın kazandığı Survivor'ın 11 Mayıs tarihli 90. bölümünde Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen eleme potasına girdi. Adaylardan en az oyu alan Sergen adaya veda etti. İşte Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar... 

Haberler 12.05.2021 - 10:14

  • 1

    İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ada şartları için önemli olan Survivor iletişim oyununda yine nefes kesen mücadele yaşandı. Arkadaşları ile görüntü konuşmak isteyen takımlar zorlu parkurda ter döktü. Engellerin bulunduğu parkurda oynanan oyunda Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu, mavi takımdan Poyraz ve Merve bayrak yarışına çıktı. Finalde Poyraz, seçim avantajını mavi takıma kazandırdı.

  • 2
    Sonraki turda ise yarışmacılar bu kez gerçek oyunu kazanmak için mücadele verdi. Oyun tempolu başladı ve başa baş bir mücadele ile devam etti. Poyraz'ın Berkay karşısında ilk defa sayı aldığı iletişim oyununda 4-4 beraberlik sağlandı. Oyun sırasında iki takım arasında da gerginlik yaşandı. Batuhan Dora'nın olması gerekenden daha ileride olduğu savunarak tartışmaya başladı. Dora'nın yerinin doğru olduğu gözlemciler tarafından doğrulanırken Dora, skoru 9-4 yaptı. Poyraz'ın atışı ise oyunun kaderini belirledi. Poyraz'ın son atışı ile 10-4 skorla iletişim oyununu kazanan mavi takım oldu.


  • 3

    SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

    Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı ve mavi takımda ikişer aday eleme potasına girdi. Cumartesi akşamı yapılan oylamada Batuhan, pazar akşamı da Poyraz eleme adayı seçildi. Poyraz ve Batuhan'ın potada olduğu haftada mavi takımda Poyraz SMS birincisi çıktığı için adaylıktan düştü. Bu durumda mavi takımda SMS ikincisi Steven oldu. Kırmızı takımda SMS birincisi ise Berkay oldu. Berkay, eleme adayı olarak İsmail'i gösterirken, mavi takımın adayları ise Dora ile Sergen oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen olarak sıralandı.

  • 4

    SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

    Her hafta salı günleri yapılan haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşandı. Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen'in potada olduğu gecede SMS birincisi Berkay ve Poyraz çıktı. Cumartesi günkü SMS oylaması baz alınarak en az oyu alan isim Sergen oldu. Böylece 18. haftada elenen isim Sergen olarak kesinleşti.

  • 5
    SURVİVOR SERGEN KİMDİR?

    Sevilen yarışma Survivor 2021’de bu hafta yarışmaya veda eden isim Sergen Bayar oldu. Survivor Sergen, yarışmaya yedeklerden gelmiş ve Ünlüler takımına katılmıştı. Takımların karıştırılması sonrasında Mavi takıma geçen ve 18. haftada elenen Sergen Bayar kimdir merak ediliyor. İşte Survivor Sergen Bayar hakkındaki bilgiler…


    Survivor Sergen Bayar, 16 Eylül 1998 Balıkesir doğumludur. Ayvalıklı olduğunu belirten başarılı yarışmacı 1.80 boyunda ve 76 kilodur.

    SURVİVOR SERGEN NE İŞ YAPIYOR?

    Meslek olarak antrenörlükle ilgilenen Sergen Bayar, daha öncesinde birçok amatör spor dalıyla uğraşmıştır. Enka Spor Kulübü profesyonel sprinter olan Sergen Bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis ve 8 senedir crossfit sporlarıyla uğraşan Sergen Bayar, düzensiz olarak da kite surf, Street workout, artistik jimnastik sporlarına da ilgi göstermiş ve uğraşmıştır. Sergen Bayar iyi derecede yüzme bilmektedir.

    SURVİVOR’A NEDEN KATILMAK İSTEDİ?

    Survivor’a katılma sebebi hakkında konuşan Sergen Bayar, antrenman yaparken bile birinin onu izlediğini görünce bundan haz duyan bir kişi olduğunu belirtiyor ve bu sebeple hemen şov yapmaya başladığını ve oyunun içinde olmayı sevdiğini açıklıyor. Her zaman oyunun içinde olmak ve oyunun içinde olan en başarılı yarışmacı olmayı istediğini belirten Sergen Bayar, bunu milyonlarca kişi izlerken yapmak istediğini belirtiyor.
  • 6

    10 MAYIS

    SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Pazartesi akşamları oynanan Survivor ödül oyununda kırmızı ve mavi takım ödülü almak için karşı karşıya geldi. Ödül oyunu öncesinde takımlar avantaj oyununda parkura geldi.Bayrak yarışına kalan oyunda kırmızı takım İsmail - Aleyna Kalaycıoğlu, mavi takım Poyraz - Ayşe ikilisi parkurda çıktı. Mücadele sonrası avantajı kırmızı takım kazandı.

    ler.

  • 7

    10 MAYIS

    Sonraki turda ise yarışmacılar bu kez gerçek oyunu kazanmak için karşı karşıya geldi. Mavi takım, skorda 7-1 üstünlüğü yakalarken kırmızı takım farkı dörde düşürdü. Aleyna Çalışkan karşısında Ayşe, atışlarda dörtte üç yaparak sayıyı almayı başardı. Böylece 10-5 skorla ödül oyununu kazanan Mavi takım oldu. Mavi takım Punta Cana'ya gitmeye hak kazandı.


  • 8

    10 MAYIS

    SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Sembol oyununda ilk olarak kadın yarışmacılar karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gecede her iki takım da oyunu almak için elinden geleni yaptı. kadınlarda sembolü kazanan Kırmızı takımdan Aleyna Çalışkan oldu. Erkeklerde kazanan ise İsmail Balaban oldu. Sembolü kazanan iki isim kırmızı takımdan olunca ödülden takım olarak faydalanabildi

  • 9

    9 MAYIS

    AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor Türkiye'de ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlar avantaj oyununa çıktı. Oyuna kırmızı takım İsmail ve Aleyna Kalaycıoğlu ikilisiyle çıktı. Mavi takım ise Poyraz ve Ayşe ile parkura çıktı. Bayrak yarışında kazanan kırmızı takım, seçim avantajını elde etti.

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, parkura ellerinde bir tahta ile başlıyordu. Bu tahta ile engellerdeki boşluğa koyarak ilerliyordu. Finalde ise bu tahta atışı yapılacak yere yerleştirildikten sonra beş halka atışına geçildi. Kırmızı takım, 10-6 skorla ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı.

  • 10

    POYRAZ VE DORA'YA UYARI

    Dokunulmazlığı mavi takım kaybettiği için önce SMS halk oylaması yapıldı. Seyirci oylaması sırasında mavi takım ve kırmızı takımdan söz alanlar karşılıklı görüşlerini dile getirdi. Acun Ilıcalı, özellikle mavi takımdan Poyraz ve Dora'nın karşı takımı kızdırmak için konuştuklarını ve hareket ettiklerini dile getirdi ve bundan dolayı iki ismi uyardı. Eskiden aynı takımda olan Merve ile Batuhan arasındaki "samimiyetsiz" tartışması konseye damga vurdu.

  • 11

    SURVİVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Ada oylamasında mavi takımdan çıkacak eleme adayı için isimler yazıldı. Yazılan isimler; Poyraz ve Sergen idi. Strateji yapan mavi takımda eleme adayı Poyraz oldu.

  • 12

    8 MAYIS

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'ın 8 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelen 87. bölümünde market oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Market oyununu 7-6 kırmızı takım kazanırken dokunulmazlık oyununu 10-8 mavi takım kazandı.

  • 13

    ACUN ILICALI UYARDI

    Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım için toplanan ada konseyinde SMS halk oylaması yapıldı. Bu oylama sırasında Acun Ilıcalı, İsmail Balaban ve Dora arasındaki gerginliği gündeme getirdi. İki tarafa söz verildikten sonra Acun Ilıcalı, tarafları ayrı ayrı uyardı. Bu konu ile fikirlerini açıklayan Aleyna Kalaycıoğlu ile Ayşe arasındaki da karşılıklı atışmalar yaşandı.

  • 14

    HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Seyirci oylaması sona erdikten sonra kırmızı takım, ada oylamasına geçti. Oylamada adı yazılan isimler Batuhan ve İsmail idi. Kırmızı takım yaptıkları strateji ile Batuhan'ı ilk eleme adayı olarak çıkardı.

  • 15

    6 MAYIS

    SURVİVOR'DA KİMLER KAPTAN OLDU?

    Survivor 2021'in 6 Mayıs tarihli 86. bölümünde Her hafta olduğu gibi yine oyun öncesi haftanın takım kaptanları oylamalar ile seçildi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları takımların karışmasının ardından ilk oylarını kullandı. Yeni haftanın takım kaptanları için yarışmacılar aklındaki isimleri söyledi. Kırmızı takımda yapılan oylamada haftanın kaptanı Batuhan olurken, mavi takımda ise kaptan Merve seçildi.

    Survivor'da yeni takımlar nasıl kuruldu ?  / Haber Detay- Tıkla Oku

  • 16

    6 MAYIS

    BATUHAN'A ACUN ILICALI'DAN SERT UYARI

    Zorlu parkurda ödül oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Oyun öncesi ödül pizza, suffle, kızarmış tavuk gibi çeşitli yiyecek ve Hasan Can Kaya'nın Bir Yeraltı Sitcom'unu izleyebilme olarak açıklandı. Eski takım arkadaşları ile bu kez parkurda eşleşen yarışmacılar, kazanmak için elinden geleni yaptı.İlk ödül oyunu nefes kesen mücadelelere sahne olurken parkurda kendine sinirlenen Batuhan hırsını oyun alanından almak isteyince Acun Ilıcalı'dan tepki geldi. Steven'ın sayı almasına karşılık parkuru deviren Batuhan'a Acun Ilıcalı, "Saçma sapan bir şey bu. Ne bu şimdi! Olmadı, yakışmayan bir hareket. Ufak tefek bir şey evet de gidip hedef tahtasını indiriyorsunuz" diyerek sesini yükseltti.
  • 17

    6 MAYIS

    ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    İlk olarak avantaj oyununda karşılaşan takımlar bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında kazanan kırmızı takım seçim avantajını elde etti. Sonraki turda ise Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe'yi ilk karşılaşmalarında yenmeyi başarırken Berkay, Poyraz'ı ve İsmail Balaban da eski takım arkadaşı Sergen'i yendi. 9-9 eşitliğin olduğu oyunda bayrak yarışında kazanan kırmızı takım oldu.




  • 18

    6 MAYIS

    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Yarışmacıların hem eğlenip hem de stres attığı anlat bakalım yine keyifli anlara sahne oldu. Karşılıklı olarak doğru kelimeleri tahmin etmeye çalışan yarışmacılar zaman zaman gülme krizine girdi. Dora ve Merve ikilisi 9 kelime bilerek günün rekorunu kırdı.

  • 19

    6 MAYIS

    Anlat bakalımda skor 5-5 olunca en iyiler mücadelesi yapıldı. Bu etapta ise mavi takım, rakibin beş kelimesine karşılık beş kelime bildi. Böylece 6-5 skorla mavi takım anlat bakalımın sahibi oldu. Ödülü alan mavi takım kişi başına iki tane beyaz peynirli, domatesli tost yiyebilme şansını elde etti.
  • 20

    6 MAYIS

  • 21

    6 MAYIS

  • 22

    6 MAYIS

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız