Tartışılan klipte Melania Trump’ı oynayan Melanie Marden konuştu

ABD’yi karıştıran Melania Trump klibinin tartışılan oyuncusu konuştu. Klipte canlandırdığı First Lady’yi aşağıladığı iddiasıyla eleştirilen Melanie Marden kendini savundu: “Beni tehdit eden siyasetçilere bunun bir müzik klibi olduğunu hatırlatırım. Rahatlayın!”

Haberler ntv.com.tr 18.10.2018 - 07:08

  • 1

    Gerçek adı Clifford Harris olan ABD’li rap şarkıcısı T.I,  yeni albümü Dime Trap'i tanıtmak için ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ı taklit eden bir klip hazırladı.

  • 2
    T.I. Twitter'da videoyu paylaşmasının ardından ABD basınının gündemine oturdu. Klipte, Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrılmasını fırsat bilen ve Oval Ofis'teki masada oturan T.I.'ın karşısına bir anda First Lady Melania Trump'a benzeyen bir kadın geliyor.
  • 3

    Melania Trump’ın yazın Meksika sınırı gezisinde giydiği ve tartışma konusu edilen, sırtında ‘Gerçekten umursamıyorum, ya sen?’ yazan yeşil ceketiyle görülen kadın, erotik bir biçimde dans ediyor ve daha sonra çırılçıplak kalıyor. Bu klip, sosyal medyada tartışma yarattı.

  • 4

    Peki kim bu ‘taklit’ First Lady? Kanadalı model ve oyuncu Melanie Marden, bir dakikalık tanıtım videosunda Melania Trump’ın kıyafetleri ve saçlarıyla ona benzeyen haliyle dikkat çekti.

  • 5

    Videonun Melania Trump’ın sözcüsü tarafından eleştirilerek ‘iğrenç’ olarak nitelendirilmesi ve rap’çi T.I. için boykot çağrısı yapılmasından sonra oyuncu Melanie Marden, klipteki rolü nedeniyle sosyal medyadan kendisine yönelik nefret söylemleriyle karşılaştığını söyledi.

  • 6

    Marden, nefret yorumları yazanlar için kendini, yaptığı ‘yaratıcı seçim’in kadınları güçlendirmek için bir fırsat olduğu ifadesiyle savundu.

  • 7

    Marden, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bu benim için yaratıcı bir seçimdi ve aynı zamanda kadınları güçlendirmek için bir fırsattı. Kendimi bu rolde paylaşmaya karar verdim” dedi.

  • 8

    Marden, kendini '#nakedMelania' (Çıplak Melania) olarak ifade etmeye devam ediyor ve rolünü, Alec Baldwin'in televizyon şovunda Donald Trump'ı taklit etmesine benzetiyor.

  • 9

    Marden, “Cesur, korkusuz olmak ve hayatımda ilk kez çıplaklık gerektiren bir rolü oynamak istedim. Beden utanılacak bir şey değildir” diyen Marden, “Kadınların mağdur oluşlarıyla ilgili konuştuğu bu dönemde, çıplak bir First Lady’yi resmetmek için yeterince güçlü bir kadın olduğumu hissettim” ifadesini kullandı.

  • 10

    Maren ayrıca, “Bu benim için zor bir karardı ama cesur kararı aldığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi. Oyuncu, “Beni eleştiren herkese sevgilerimi gönderiyorum” dedikten sonra, “Beni tehdit eden siyasetçilere bunun bir müzik klibi olduğunu hatırlatırım. Rahatlayın!” diye seslendi.

  • 11

    Şarkıcı T.I’ın Trump ile son dönemde bir hayli yakın olan rap şarkıcısı Kanye West'e atıfla "Ben Kanye değilim" diyerek paylaştığı video kısa sürede 1.5 milyon kişi tarafından izlenirken, sosyal medyayı karıştırdı.

  • 12

    Birçok kullanıcı videoyu saldırgan ve kadınları aşağılamaya yönelik bulurken, Beyaz Saray da videoyla ilgili bir açıklama yaptı.

    First Lady'nin Basın Sözcüsü Stephanie Grisham videoyu eleştirdi:

    "Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, Melania Trump bu ülkenin First Lady'si ve burası Beyaz Saray. Sırf politika sebebiyle onu bu kadar basit göstermeye çalışmak saygısızca ve iğrenç. Bu tür bayağı saldırılar yalnızca önyargıyı artırır. Bunlara bir son verilmesi gerekiyor."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız