Trans oyuncu Elliot Page yeni projeyle sinemaya dönüyor

Geçen yıl trans olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, yeni kimliğiyle sinemaya dönüyor. Ancak bu defa oyuncu değil, yapımcı olarak çalışacak. Page, dört trans arkadaşı konu edinen belgesel film için, "Ben bunun gibi başka bir film daha görmedim" dedi.

Haberler ntv.com.tr 24.01.2022 - 12:49

  • 1

    Trans olduğunu açıklayarak Ellen Page olan adını Elliot Page yapan ve yeni kimliğini sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, 2022 Berlin Film Festivali galası için Nel Mio Nome (Into My Name) adlı İtalyan belgeselinin baş yapımcısı olacak.

  • 2

    Belgesel, cinsiyet değiştirerek erkek olan dört arkadaşın hayatını konu alıyor.

    Belgesel filmin ana karakterleri ise Nico, Leo, Andrea ve Raff.

  • 3
    Belgeseldeki konu işleyişinde yönetmen Nicolo Bassetti'nin transseksüel oğlu Matteo'dan esinlenildi.
  • 4

    "BUNUN GİBİ BAŞKA FİLM GÖRMEDİM"

    Page, The Hollywood Reporter'a baş yapımcısı olduğu ve yakın zamanda çekilecek olan belgeseli hakkında şunları söyledi:

    “Nel Mio Nome projesinde benim için öne çıkan şey, bir kişinin kimliğini oluşturan tüm farklı parçaları çok ustaca ve kasıtlı olarak sunma şekli. Bu film trans olanlar için bir meditasyon ve ben bunun gibi başka bir film daha görmedim."

  • 5

    "BU GEMİDE OLMAKTAN GURURLUYUM"

    Page, “Bassetti'nin prodüksiyon boyunca trans oğluyla yakın bir şekilde istişare ettiğini bilmek benim için çok güzel ve filmin perspektifinde bu konudaki deneyimlerin ve görüşlerin açık olduğunu düşünüyorum. Bu gemide olmaktan gurur duyuyorum ve herkesin de izlemesi için sabırsızlanıyorum” dedi.

  • 6

    Amerikalı oyuncu, Aralık 2020'de Instagram ve Twitter hesaplarından yayınladığı etkileyici açıklamayla transseksüel olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.

  • 7

    Page, trans olduğunu açıkladığı mektubunda şu ifadeleri kullanmıştı:

    “Bunu yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada olduğum için. Hayatımda bu noktaya ulaştığım için. Bu yolculukta beni destekleyen inanılmaz insanlara karşı büyük bir minnettarlık duyuyorum. Asıl benliğimi sürdürmek için nihayet kim olduğumu sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade edemem."

  • 8
    "Trans topluluğundaki pek çok kişiden sonsuz ilham aldım. Cesaretiniz, cömertliğiniz ve bu dünyayı daha kapsayıcı ve şefkatli bir yer haline getirmek için durmaksızın çalıştığınız için teşekkür ederiz. Elimden gelen her türlü desteği sunacağım, daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için çabalamaya devam edeceğim.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız