Magazin Turu (16 Mart 2017)

Beren Saat'ten Kıvanç Tatlıtuğ'a, Gurur Aydoğan'dan Teoman'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 16.03.2017 - 15:50

  • 1

    ÜÇ KUŞAK BİR ARADA 

    Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Beren Saat, annesi ve anneannesi ile alışverişe çıktı. 

    Alışveriş yapmak için geldikleri mağazada uzun süre vakit geçiren aile üyeleri, alışveriş sonrası akşam yemeği yemek için bir restorana geçti.

  • 2

    EVLİLİK SORUSUNA YANIT YOK

    Tescilli güzel Azra Akın, önceki akşam Levent'te bir sushi'cide görüntülendi.

    Mekanda kız arkadaşlarıyla yemek yiyen Akın, çıkışta gazetecilerle sohbet etti. "Arkadaşlarımla uzun zaman sonra bugün hasret giderdik" diyen Akın, evlilik sorularını ise yanıtsız bıraktı.

  • 3
    MÜJDEYİ VERDİ 

    Kenan İmirzalıoğlu, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

    Eşi Sinem Kobal’la yurt dışı tatillerinin güzel geçtiğini söyleyen 42 yaşındaki oyuncu, mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Bir süredir ekrandan uzak olan İmirzalıoğlu, “Önümüzdeki sezon şartlar uygun olursa, yeni bir projeyle döneceğim” dedi.
  • 4

    PROJE YOK

    Çocuklar Duymasın dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Pınar Altuğ Atacan, meslektaşı Aslı Tandoğan ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi.

    “Yeni bir dizi projesinde yer alacak mısınız?” sorusunu, “Şu an için değerlendirdiğim bir proje yok” şeklinde cevaplayan Altuğ, tekstil sektöründeki çalışmalarına Aslı Hanım’la birlikte hız verdiklerini söyledi. Takı tasarım konusunda da çeşitli işlere imza atan Altuğ, yaz sezonuna bu kadar az bir süre kala işleri yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

  • 5
    ŞAHİDİMİZ ERSOY OLABİLİR

    Gurur Aydoğan önceki akşam sevgilisi Başak Güröz’le Zorlu Center’daydı.

    Aydoğan, “Nikah şahidi olarak Bülent Ersoy’a teklif götürür müsünüz?” şeklindeki soruya “Evet, tabii ki. Benim kimseye kırgınlığım ve küslüğüm yok” yanıtını verdi. Oyunculuk yapan Aydoğan ayrıca hala vefat eden annesi Oya Aydoğan’ın evinde yaşadığını ve hiçbir eşyayı satmağını belirtti.
  • 6
    TEOMAN BERBERDE

    Rock müziğin ünlü isimlerinden Teoman, önceki gün Cihangir’de tıraş olurken görüntülendi.

    Semt berberinde saçını kestiren Teoman, yoldan geçen vatandaşların ilgi odağı oldu.

    Sakal tıraşı öncesi dışarı çıkan ve basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ünlü rock’çı, "Burası 20 yıllık berberim. Hep buraya gelirim” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız