Ünlü isimlerden 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü... Milyonlarca takipçisi olan ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ünlülerin 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

Haberler 24.11.2018 - 11:53 Son Güncelleme : 24.11.2018 - 13:18

  • 1

    Sıla

    "İzmir burası. Geçtiğimiz yıl. Tüyap Kitap Fuarı. Şiir kitabımın imza günü için oradayım. Soldaki Birol hocam. (Birol Can) Sağdaki İsmail hocam. (İsmail Uymur) Birol hocama uzun ömürler nasip olsun, İsmail hocamı, hocamızı bu sene kaybettik. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersimize girerdi ve hayatı anlatırdı. Filozof olduğunu düşünürdük. Teneffüslerde sohbet etmek için yakalamaya çalışırdık koridorlarda. Engin bir öngörü, derin bir sezi, derya deniz bir sevgiyle bakardı, gördüğünü görürdük. Şanslıydık! Bir de jilet gibi giyinirdi, her zaman şık. O gün imza gününde bana baktı dedi ki: “ Sıla, çok iyisin ha!” Mahçup olup, sadece sarılabildim. Sağol canımın içi İsmail hocam. Nur içinde yatsın o altın kalbin. Sayende ne çok şey öğrendik. Ve tüm öğretmenlerimiz, sayenizde o kadar çok şey değişebilir ki... İyi ki varsınız. Başöğretmeniz Mustafa Kemal Atatürk ışıklarda yat. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.Canım İsmail hocam,öğrencilerin seni hiç unutmayacak.Söz!"


  • 2

    Ata Demirer

    "Bana hayallerimin peşinden koşmayı öğreten ,sevmenin karanlığın en büyük düşmanı olduğunu kulağıma fısıldayan ,dahili ve harici düşmanları unutma diyen ,tüm öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum iyi ki varsınız vardınız . Öğretmenler günü kutlu olsun. 

  • 3

    Kenan Doğulu 

    "Öğrettiğiniz her şey için çok teşekkürler Öğretmenim. Ömrümün her noktasında hayatıma giren tüm öğretmenlerimin ve bütün öğretmenlerin her günü mutlu olsun! / Happy Teachers' Day!"

  • 4

    Pınar Altuğ Atacan

    Ögretmenler Gününüz Kutlu Olsun

  • 5
    Demet Akbağ
    "Türkçe'mizi en güzel kullanan ,telaffuz eden iki değerli isimden birisi Yıldız Kenter ve rahmetli sanat güneşimiz Zeki Müren..yerleri dolmaz. Sevgiyle kalın"
  • 6
    Türkan Şoray
    "Değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyorum"
  • 7
    Demet Şener
    "Öğretmenler gününüz kutlu olsun"
  • 8
    Şahan Gökbakar
    Erkeklerinin yüzde 3'ü, kadınlarının 1000'de 1'i okuma yazma bilen, cahil bırakılmış ve eğitilmemiş bir toplumu, Cumhuriyet, çağdaş eğitim sistemi ve harf devrimi sayesinde bugünlere getiren, Başoğretmen ve Güzel Adam Büyük Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun... Sizi seviyoruz..
  • 9

    İbrahim Tatlıses

    "Hiç öğretmenim olmadı, okuyamadım ama yıllar sonra içinde başarılı ÖĞRETMENLERİN, nice öğrenciler yetiştireceği bir okulum oldu... İnsanın hiç olmayınca daha kıymetli oluyor bu yüzden sevgili öğretmenler benim için çok değerlisiniz. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun, ellerinizden öperim"

  • 10

    Gülben Ergen


    "Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Çocuklara eğitimi sevgi güven ve mutluluk ile veren tüm yolların öğrencisiyim"

  • 11

    Volkan Konak

    "Saygıdeğer Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...
    "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır..."
    Mustafa Kemal Atatürk"

  • 12
    Mirkelam:
    "Bir insanı sevmeyi, bir hayvanı korumayı, bir tohumu ekmeyi, güzel bir söz söylemeyi, gerçekten dinlemeyi, müziği ve o kara tahtaya inat hayatın renklerini bize öğreten tüm öğretmenlerimize selam olsun."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız