Ünlülerin kötü alışkanlıkları

Rihanna'dan Britney Spears'a, Adele'den Jennifer Lopez'e ünlülerin bilinmeyen pek çok bağımlılığı var. Kimi alışveriş tutkunu, kimi sigara içiyor, kimi sosyal medya delisi... İşte ünlülerin bağımlılıkları...

Haberler 19.04.2017 - 11:12

  • 1

    Britney Spears ve Olivia Wilde

    İlki ünlünün ortak özelliği, tırnak yeme alışkanlıklarının olması. Bu alışkanlıklarının önüne geçmeye çalışan Spears ve Wilde, boş bulunduklarında yine tırnaklarını kemirdiklerini fark ediyorlarmış. 

  • 2

    Sarah Jessica Parker ve Halle Berry

    İki ünlü oyuncunun da dudaklarını ve yanak içlerini ısırma alışkanlığı var. Parker, her ne kadar acılı da olsa yanak içlerini ısırmaktan; Berry de dudaklarını ısırmaktan kendini alamıyor. Berry dudaklarını ısırmamak için dudak kremi sürse de dudak kremini unuttuğunda yine ısırmaya devam ediyormuş. 

  • 3

    Rihanna ve Kylie Jenner

    Ünlü şarkıcı Rihanna ve reality şov yıldızı Kylie Jenner, birer sosyal medya bağımlısı. Hayatını sosyal medya olmadan düşünemeyen Rihanna için uzmanlar, "Popülerliğini yitirmekten korkuyor" yorumunu yapıyor. Kylie Jenner da sosyal ağların kendisi için her şey demek olduğunu itiraf ediyor.

  • 4

    Barbra Streisand ve Mila Kunis

    Barbra Streisand, bir haftada 13 kilo alabilecek kadar, durmaksızın tatlı abur cubur yiyebiliyor. Mila Kunis ise filmleri için zayıfladıktan sonra en sevdiği hamburgerlere ve Çin yiyeceklerine hücum ettiğini itiraf ediyor. 

  • 5

    Lana Del Rey ve Katherine Heigl

    Sigara içme alışkanlığı olan Heigi, defalarca bırakmayı denese de başaramadığını anlattı. Lana Del Rey ise güne kahve ve sigara olmadan başlayamadığını, bunun sesini olumsuz etkilemediğini söyledi. 

  • 6

    Cameron Diaz ve Katy Perry

    Her iki ünlünün de temizlik takıntısı var. Diaz, hiçbir zaman kapı kollarını tutmadığını, kapıları dirseğiyle açtığını söyledi. Perry ise günde altı kez dişlerini fırçaladığını itiraf etti. 

  • 7

    Jessica Simpson ve Adele

    Adele, konserlerinde, şarkı aralarında ağzına mutlaka sakız atıyor. Simpson ise sigara içmese de bir nikotin sakızı bağımlısı.

  • 8

    Keira Knightley ve Helen Mirren

    Her iki oyuncu da konuşurken küfür etmekten kendini alamıyor. 

  • 9

    Victoria Beckham ve Christina Aguilera

    İki yıldız da birer alışveriş bağımlısı. Beckham, bir yılda kıyafet için 150 bin dolar harcadığını itiraf etti. Kıyafetleri her bedende ve her renkte aldığını söyledi. Aguilera da Beckham'dan farklı değil. Gardırobu her beden ve her renkte kıyafetten geçilmiyormuş.

  • 10

    Jennifer Lopez ve Sofia Vergara

    Her ikisi de kahve bağımlısı olan ünlülerin bu alışkanlıkları, belki de gençlik ve güzelliklerinin de sırrı olabilir. Lopez ve Vergara'nın güne kahvesiz başlamadığı biliniyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız