Uraz Kaygılaroğlu baba oldu

Uraz Kaygılaroğlu ve meslektaşı eşi Melis Kaygılaroğlu'nun ilk bebekleri doğdu. Baba Candır dizisinin Haluk'u Uraz Kaygılaroğlu baba oldu.

Haberler 06.12.2016 - 10:40

  • 1
    Melis Kaygılaroğlu, gece yarısı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde kızlarını dünyaya getirdi. Çift yeni doğan bebeklerine Ada ismini verdi.
  • 2
    Baba Uraz Kaygılaroğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Hoşgeldin aşkım, hoşgeldin sevgilim! Hayatımı sana adayacağıma yemin ederim Ada. Seni çok seveceğiz küçük kız! Bana hayatımın en güzel hediyesini veren biricik karım, seni bi başka seviyorum."
  • 3
    Kaygılaroğlu, yaşadıkları süreci de şöyle anlattı: "Melis tamamen doğal (epiduralsiz) doğum yapmak istediğinden son 24 saat inanılmazdı. Dürüst olmak gerekirse çocuğu hiç düşünemiyorsun bu süreçte, Melo o kadar sancı çekip bağırıp ağladı ki aklım fikrim onun acısının dinmesindeydi.
  • 4
    Saatler geçtikçe hangi amaç için acı çektiğini bile unuttum, sadece ağrı bitsin istedim. Şunu söyleyrbilirim ki meğer bir süper kahraman ile evlenmişim. Bir mucizeye tanıklık ettim. Şükür sana vee teşekkürlerin bir diğeri Selenay Atabaş Güven'e!


  • 5
    Canım dostum, spor hocası olarak hayatımıza girip hayatımızda bu kadar büyük bir rol oynaman... Sen olmasan Melis ile bu iş bizim için çok ama çok zor olurdu. Bir dakika bile karımın yanından ayrılmayan, ben seslere dayanamayıp salya sümük ağlarken bir kaya gibi orada Melo'nun yapması gereken hareketleri yaptırmaya devam ettin...5 Aralık... Ada..."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız