Victoria's Secret meleği Barbara Palvin: Modellik daha önce düşündüğüm bir fikir değildi

Victoria's Secret melekleri arasına katıldığı ilan edilen Barbara Palvin, "Modellik daha önce düşündüğüm bir fikir değildi" ifadelerini kullandı.

Haberler 08.04.2019 - 14:47

  • 1
    Resmi olarak geçtiğimiz aylarda Victoria's Secret melekleri arasına katıldığı ilan edilen Barbara Palvin, Grazia dergisinin Meksika edisyonuna konuk oldu.


  • 2
    Kamera karşısında podyumda olduğundan daha rahat olduğunu ifade eden 25 yaşındaki Macar güzel, “Modellik daha önce düşündüğüm bir fikir değildi, ama kariyerime başladığımda bunun benim için en uygun yol olduğunu anladım. İşimden zevk alıyorum” açıklamasını yaptı.


  • 3
    Palvin daha önce Türk olduğu iddialarını şöyle yanıtlamıştı: "Sosyal medyada fotoğraflarımın altında soyağacımda Türklerin olduğu, dolaylı olarak Türk olduğumla ilgili şehir efsaneleri var. Ailemde hiç Türk yok, o yüzden ne yazık ki Türk değilim."


  • 4
    Serenay Sarıkaya ile yaptığı bir markanın reklam çekimlerde oyunculuk yeteneklerini de gösteren Palvin, o dönem verdiği röportajda, "Serenay’la çalıştığım için çok şanslıyım. Şunu söylemeliyim: Gerçek hayatta filmlerde ya da çekimlerde göründüğünden çok daha güzel. Fotoğraf çekiminde de çok yardımcı oldu. Günün sonunda ben oyuncu değilim, modelim. Ondan aldığım taktiklerle kendimi artist gibi hissettim." ifadelerini kullanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız