Yolanthe Cabau ile boşanacak Wesley Sneijder’den açıklama: Berbat ettim! Hem de birkaç kez

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın eski yıldızı Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun boşanacağı iddialarının ardından Sneijder açıklama yaptı: Berbat ettim. Hem de birkaç kez. Henüz ayrılmadık.

Haberler 07.03.2019 - 16:35

  • 1

    Bir dönem Galatasaray forması da giyen Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau ayrılma kararı almış, çiftin menajeri, Hollanda’nın en çok izlenen magazin programlarından RTL Boulevard'a bu gelişmeyi doğrulamıştı.

  • 2

    Bu gelişme üzerine Sneijder Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

    34 yaşındaki Hollandalı futbolcu, iddiaların ardından sosyal medya hesabından 33 yaşındaki eşi Yolanthe Cabau ve iki oğlunun fotoğrafını paylaşarak, “Berbat ettim. Hem de birkaç kez. Ailem dinlenmeyi hak ediyor. Mahremiyetimize saygı göstermenizi istiyorum. Henüz ayrılmadık” açıklamasını yaptı.

  • 3

    Hata yaptığını kabul eden Sneijder’ın eşini aldattığı ve ihanet iddialarından dolayı boşanma aşamasına geldikleri, ancak Yolanthe Cabau'nun eşini affettiği söylentileri ortaya atıldı.

  • 4

    Geçtiğimiz günlerde boşanma kararı hakkında açıklamalarda bulunan Sneijder, "Biz sadece meşgulüz. Yolanthe Amerika'da. FaceTime aracılığıyla günlük görüşüyoruz" demişti.

  • 5

    2010 yılında evlenen çiftin bu evlilikten Xess Xava adında bir erkek çocuğu oldu. Sneijder'in ilk evliliğinden de bir oğlu bulunuyor.

  • 6

    Uzun süre fotomodellik, dizi oyunculuğu ve televizyon sunuculuğu yapan Yolanthe Cabau van Kasbergen, bir erkek dergisi tarafından üç kez, "Hollanda'nın en seksi kadını" seçildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız