"Yolun sonuna geldik" (Söz oyuncularından veda mesajları)

Star TV ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz 84. bölüm sonrası ekranlara veda etti. Dizide rol alan bazı oyuncular sosyal medyadan duygusal mesajlar yayınladı. İşte Söz oyuncularından paylaşımlar...

Haberler 28.05.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 28.05.2019 - 09:53

  • 1
    Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Söz 3. sezonunun ardından final yaparak seyirciye veda etti.
  • 2
    Aytaç Şaşmaz

    "Uzun bir yolculuk..
    Kocaman güzel bir yolun sonuna geldik.
    Biz büyük bir aile olduk.Bu aileyi şimdiye kadar evlerinize misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.. Bizi biz yapan kamera arkası ekibine hocamız Yağız Alp Akaydın’a senaristimiz Ethem Özışık’a ve yapımcılarımız Burak Sağyaşar ve Timur Savcıya çok teşekkür ederim.. Herkese selam olsun.! Sözün bittiği yerdeyiz..
    Feyzullah Altıparmak nam-ı diğer Çaylak hoşçakal,hatıralarda kal!!"












  • 3
    İlayda Ildır

    "İlk ve en özeli... Koca bir okul bitti. Çok şey öğrendim. Çok güzel insanlar tanıdım. Çok dersler aldım. Teşekkür ederim SÖZ. Nazlı için teşekkür ederim. Bu güzel hikaye için teşekkür ederim. Yaşattığın güzel duygular için teşekkür ederim. Bir çok hikaye yaşatıp hissettirdiğin için teşekkür ederim. Bana ve hayatıma kattığın insanlar için teşekkür ederim.
    Her şey için... Ve tabi ki bizi izleyen seven ve hiç yalnız bırakmayan kocaman söz ailesine teşekkürler sevginizi ve desteğinizi hep hissettim.
    Söz bitti ama geriye çok özel şeyler bıraktı. Çok özel insanlar, duygular, anlar, tecrübeler, dersler bıraktı hayatımda. Bir de Nazlıyı...
    Nazlı, her halini çok özlicem .
    Biz kocaman bi ekibiz ve aileyiz. Her birinizin yeri bende hep ayrı olacak.
    O zaman bu akşam hep birlikte son kez söz diyelim"



  • 4
    Orhan Arı

    "Son kez SÖZ"


  • 5
    Eren Vurdem

    "‪Söz’ün başladığı yer, ilk gün eğitim kampı. Bu güne kadar bizi destekleyen seven seyircimize seyircime sonsuz minnet ve teşekkür ederim var olun sağ olun.
    ‪Karabatağım"


  • 6
    Doğukan Polat
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız