Sound of Europe Festivali Ankara ve İstanbul'da

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Sound of Europe Müzik Festivali, 10-11-12 Haziran’da İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek. Festivalde, yerli ve yabancı birçok isim ve grup sahne alacak.

Haberler 27.05.2022 - 14:46

Sound of Europe Müzik Festivali, 10, 11 ve 12 Haziran’da İstanbul Alan Kadıköy ve Ankara Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Proje Avrupa Birliği'nin Yaratıcı Avrupa programı tarafından desteklenen Avrupa ağlarından EUNIC’in (European Union National Institutes for Culture) İstanbul ve Ankara kümelerinin girişimi ile hayata geçecek.

YERLİ VE YABANCI İSİMLER/GRUPLAR SAHNEDE OLACAK

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek festivalin programında, Avrupa'da yeni çıkış yapan farklı müzik türlerinde üretimleri olan genç isimler de var. Bu isimler, cazdan rock’a, folktan elektronik müziğe kadar geniş bir müzikal seçkisi olacak festivalde, Türkiye'den sanatçı ve gruplarla aynı sahneyi paylaşacaklar.
Eva Klesse Quartett grubu
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız