Ford İspanya'da Avrupa pazarı için şirketin ilk hibrit modellerini üretecek

İlk model hibrit MPV olacak

Haberler 20.05.2010 - 13:35

Ford'un doğu İspanya, Valencia'da bulunan fabrikası 2013'ten itibaren, otomobil yapımcısının en yeni C-Max beş kişilik MPV’sinin tam hibrit ve şarj edilebilir hibrit elektrikli versiyonlarını üretecek.

Ford Avrupa CEO'su John Fleming yaptığı açıklamada, “Bu yeni gelişmiş teknolojiye sahip modeller Ford'un önümüzdeki birkaç yıl içinde dünya çapında ve Avrupalı müşterilere alternatif güç ve aktarma organlarına sahip araçlardan oluşan bir portföy sunma yönündeki kararlılığında kilit rol oynayacak,” dedi.

C-Max hibrit modelleri Ford'un 2013 yılına kadar Avrupa'da beş bataryalı elektrikli araç ve hibrit model piyasaya sürme planının bir parçası. Bu beş model arasında 2011 yılı için daha önce açıklanmış tam bataryalı-elektrikli Ford Transit Connect ve 2012'de satışa sunulacak bataryalı-elektrikli yeni nesil Ford Focus versiyonu da bulunuyor. Ford beşinci aracın da bir hibrit-elektrikli model olacağını ve daha sonra açıklanacağını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız