Peugeot lüks otomobil segmentine girecek

Firma zengin alıcıları çekmek ve kârları artırmak amacıyla hors-série isminde üç lüks otomobil piyasaya sürecek.

Haberler 18.03.2010 - 13:56

Hors-série modelleri kardeş marka Citroen’in DS model serisini tamamlayacak.

Otomotiv sektöründe fazladan gelir ve daha yüksek kar marjları elde etmeye çalışma trendinin bir sonucu olarak, iki Fransız markası da, aynı platformları kullanan lüks niş modeller üreterek “üst kalite”ye yakın otomobil serileri sunacak.

Haziran’da satışa sunulacak RCZ coupe Peugeot’un ilk hors-série modeli olacak. 308 kompakt hatchback’i temel alan araç sözleşmeli imalatçı Magna Steyr tarafından Avusturya’da üretilecek.

Peugeot ikinci hors-série modelini gelecek yıl piyasaya sürecek. Bu tek modelin steyşın bir varyantı olacak ve 407’nin ve 607’nin yerine geçecek. Muhtemelen 508 adını alacak yeni sedan Ekim ayında Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız