Porsche Cayman R

En ekstrem Cayman modeli.

Haberler 29.11.2010 - 11:18

Ortadan motorlu araçlar şefi Hans-Jürgen Wöhler, Boxster Spyder’ın Boxster S’ye göre artan dinamik avantajları ile kıyaslandığında, Cayman R’nin Cayman S’e göre çok daha fazla dinamik avantaja sahip olduğunu söyledi.

Wöhler “Tavan sabit olduğu için daha sert gövdesi ile iki Cayman modeli birbirinden daha farklı olabiliyor; bu, şasinin potansiyelinin %100’ünün kullanılması ile mümkün oluyor. Ama Boxster Spyder’da bu durum %90'ı geçemiyor” dedi.

Wöhler Cayman R’da daha sert yaylar kullandıklarını (%5-10) ve aracı 20 mm alçaltıklarını söyledi.

1295 kg ile Cayman S’den 55 kg daha hafif olan R versiyonu, 330 bg motor gücü ile 10 beygir daha güçlü. 0-100 km/s hızlanması 5 saniye olan Cayman R, PDK şanzıman ve Sport Chrono paketi ile donatıldığında bu süre 4.7 saniyeye geriliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız