Top Gear'in yeni suncusu belli oluyor

Dünyanın en fazla izlenen otomobil programlarından biri olan Top Gear'in ünlü sunucusu Jeremy Clarkson'ın görevden alınmasının ardından boşalan koltuk hala doldurulamadı. İddiaya göre, BBC yeni sezonda yoluna F1'de aldığı görevle adını duyuran Suzi Perry ile devam edecek.

Haberler ntv.com.tr 02.07.2015 - 13:14 Son Güncelleme : 02.07.2015 - 13:22

Jeremy Clarkson

BBC yapımcılarından biriyle kavga etmesi sonucu görevine son verilen Top Gear sunucusu Jeremy Clarkson’ın yerine aynı kanalın F1 sunucusu Suzi Perry gelebilir.

Kanala yakın kaynaklara dayandırılan bu iddiaya göre, aylardır akıbeti belli olmayan program bu görevlendirme ile önümüzdeki yıl ekranlara geri dönecek. 

Senelerdir 3 kişi tarafından sunulan programın yoluna en az bir kadın sunucuyla devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Aynı iddiaya göre, Suzi Perry önümüzdeki yıl hem F1'deki görevine devam edecek hem de Top Gear'in sunucu kadrosunda yer alacak. 

35 yaşındaki Suzi Perry, 13 yıldır, BBC'nin otomobil içerikli programlarında görev alıyor.

Clarkson, Mayıs 2014'te bir programda ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle BBC yönetiminden "son bir uyarı" almış, bu olaydan birkaç ay sonra yaşanan kavga neticesinde ise görevine son verilmişti.

Jeremy Clarkson, 1978'den bu yana Top Gear'ı sunuyor. 200'den fazla ülke ya da bölgede izlenen program, Guiness rekorlar kitabına göre 'tün zamanların en fazla izlenen televizyon şovu' unvanını da elinde bulunduruyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız