Yeni Saab 9-4X teyit edildi

Şirket crossover modelini Kasım ayında Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtacak.

Haberler 01.09.2010 - 18:07

Spyker sahipliği altında çıkacak ikinci tamamen yeni model olan 9-4X, Saab için crossover pazarının patlama yaptığı ABD’de ayrı bir öneme sahip.

Saab dünyanın en büyük pazarlarından birinde, uzun zamandır orta büyüklükte bir 4x4’e sahip olmamanın sıkıntısını yaşıyordu. 9-4X, Cadillac SRX’in bir kardeşi ve tıpkı onun gibi Meksika’daki General Motors fabrikasında üretilecek. GM’nin Theta ve Epsilon 2 platformlarının bileşenlerini bir araya getiren, Theta Premium adındaki yeni bir platformu temel alacak.

9-4X BioPower Konsepti'nin kabini
Şasinin kökeni GM’ye dayansa da, görünüşe göre Saab mühendisleri otomobilin son ayarlarında oldukça söz sahibi olmuşlar. Saab kaynakları 9-4X’in kendi dış tarzına sahip olmanın yanı sıra, yeni 9-5’inkine çok benzeyen bir gösterge paneli tasarımı içeren benzersiz bir iç kısmının da olacağını belirtiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız