8 hayat kurtaracak

Konya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında beyin ölümü gerçekleşen 23 yaşındaki Fatih Yiğit Akar'ın bağışlanan organları 8 kişiyi hayata bağlayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 20.10.2014 - 15:20

Konya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında beyin ölümü gerçekleşen 23 yaşındaki Fatih Yiğit Akar'ın organları ailesi tarafından bağışlandı.

Organlardan karaciğerin bir bölümü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde 7 yaşındaki Davut Ünal'a, böbreklerden biri yine bu hastanede Şadiye Solak'a nakledildi.

Karaciğerin diğer bölümü İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, böbreklerden biri Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kalp ve akciğer Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, kornealar ise Konya Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Organların hastalara nakledilmesiyle genç yaşta hayatını kaybeden Fatih Yiğit Akar, 8 kişinin hayatını kurtarmış olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız