Doğumda bebeğin kolunun çıktığı iddiası

Hakkari Devlet Hastanesinde dünyaya gelen bir bebeğin, doğum sırasında kolunun çıktığı iddia edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.08.2014 - 14:06

Hakkari Yeni Mahalle'de yaşayan ve ilk çocuğuna hamile olan Bahar Kazandıoğlu, doğum sancıları başlayınca yakınları tarafından Hakkari Devlet Hastanesi Doğum Servisine kaldırıldı.

Gerekli tetkikler sonrası doğuma alınan anne Kazandıoğlu, normal doğumla bir kız bebek dünyaya getirdi.

Baba Ümit Kazandıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevlilerin bebeği servise almasının ardından bebeğin kolunu kımıldatamadığını fark ettiklerini ve durumu doktora bildirdiklerini söyledi.

Doktorun yaptığı incelemenin ardından doğum esnasında bebeğin kolunun çıktığının belirlendiğini iddia eden Kazandıoğlu, bebeğin tedavi altına alındığını ifade etti.

"Doğumda bebeği aşırı derecede zorlamışlar. Zorladıkları için de kolu çıkmış. Sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diyen Kazandıoğlu, şunları kaydetti: "Doktor doğumu kendisinin yaptırmadığını, ebe ve hemşirelerin doğumda görev aldığını söyledi. Doktorun tabiriyle 'binde bir olan' bir olay bizim başımıza geldi. Bebeği fizik tedaviye gönderecekler ve sinir testi yapılacak. Benim maddi imkanım yok. İlerleyen günlerde çocuğum sakat kalırsa nasıl tedavi ettireceğimi de bilmiyorum. Umarım çocuğumda kalıcı bir sorun oluşmaz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız