İstanbul hastanelerinde yeni dönem

İstanbuldaki devlet hastaneleri, Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulan Kamu Hastane Birlikleri çatısı altında 5 bölgeye ayrıldı. Amaç; sağlık hizmetlerinde memnuniyeti artırmak.

Haberler Anadolu Ajansı 25.12.2012 - 16:07

Kamu Hastane Birlikleri (KHB) çatısı altında 5 bölgeye ayrılan İstanbul'daki devlet hastaneleri, Avrupa yakasında Beyoğlu, Bakırköy, Fatih, Anadolu yakasında ise Kuzey ve Güney bölgelerine bağlandı.

İstanbul Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, her bir bölgenin 5 genel sekreterin sorumluluğuna girdiğini söyledi. Dokucu, halkın, sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranını yükseğe tırmandırma konusunda güç birliği içinde olduklarını belirtti.

İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Taşdemir ise koruyucu sağlık hizmetleri, laboratuvar hizmetleri ve aile hekimliği hizmetlerinin müdürlüğüne bağlı olduğunu, müdürlük çatısı altında 21 şube müdürlüğünün bulunduğunu aktardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız