Melis artık evinde

Kemik iliği naklinden sonra sağlığına kavuşan ve bugün taburcu edilen Melis Akbaş, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki evinin girişinde alkışlarla karşılandı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.01.2014 - 15:26

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ndeki kemik iliği naklinden sonra sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Melis Akbaş, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki evine döndü ve büyük sevinç yarattı. 

Annesi Sevil, babası Bahadır ve kardeşi Arda Berat ile oturduğu apartmanın girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Melis Akbaş, evini çok özlediğini, en çok da kardeşi Arda Berat'la olmak istediğini söyledi.

Çok mutlu olduğunu vurgulayan Melis Akbaş, "Bundan sonra ne yapmak istersin?" sorusunu ise "Doktor olmak istiyorum" diye yanıtladı.

Lösemi hastası Melis Akbaş'a ilik bulunması için medya kampanyaları yapılmış ve aranan ilik yurt dışında bulunmuştu. İlik nakliyle hayata tutunan Melis Akbaş'ın enfeksiyon riskine karşı bir süre daha bakımına özen gösterilmesi gerekiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız