Sağlık Bakanlığı'ndan Yedikule Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanlığı, medyada yer alan, “Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari ve mali yönden İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanma girişimi” şeklindeki haberlerle ilgili olarak “Bakanlığımızca bu yönde alınmış bir karar bulunmamaktadır” açıklamasını yaptı.

Haberler ntv.com.tr 10.05.2019 - 11:28

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıkmada, “Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari ve mali yönden İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanma girişimi” şeklindeki haberlere ilişkin, “Bakanlığımızca bu yönde alınmış bir karar bulunmamaktadır” ifadesi yer aldı.

Açıklamada, “Hastane gerek insan kaynağı gerek tıbbi donanım yönünden güçlendirilerek sağlık hizmet sunumuna devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur” denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız