Turan Çolak uyandırıldı

Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan Turan Çolak uyandırıldı. Doktorları, Çolak’ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.05.2012 - 12:51

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yılmaz, Çolak'ın dün uyandırıldığını, şuurunun açık olduğunu belirtti. Herhangi bir sorunun bulunmadığını kaydeden Yılmaz, her şeyin yolunda ilerlediğini ifade etti.

Çolak'ın kendilerini anlayabildiğini bildiren Yılmaz, ''Bizi duyuyor, anlıyor, elleriyle de iyi olduğunu anlattı. Kendisini çok hareket ettirmemeye özen gösteriyoruz. Bu nedenle elleriyle anlaşıyoruz'' dedi.

Turan Çolak'ın bir kulak ve tam yüz nakli operasyonu geçirdiğini kaydeden Yılmaz, sağlık durumunun çok çok iyi olduğunu ifade etti.

Kısa süre içinde Çolak'ı normal servise almayı planladıklarını anlatan Yılmaz, ''Bugün bile servise inebilecek konumda. Ama tedbirli davranıyoruz, birkaç gün içinde servise alabiliriz'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız