20. yüzyılın en pahalı kurgu kitabı:Felsefe Taşı'nın ilk baskısı

Harry Potter serisinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın sert kapaklı 1997 yılı baskısı, açık artırmayla satıldı. Rekor fiyata alıcı bulan eser, 20. yüzyılın en pahalı kurgu eserleri oldu.

Haberler 11.12.2021 - 17:25

İngiliz yazar JK Rowling'in beyaz perdeye uyarlanan Harry Potter serisinin 1997'de yayınlanan Felsefe Taşı kitabının ilk baskısı 356 bin sterline satıldı. ABD'nin Teksas eyaletinde Heritage Auctions tarafından düzenlenen müzayedede satılan kitap, 20. yüzyıla ait en pahalı kurgu kitabı oldu.

EN PAHALI HARRY POTTER KİTABI 

1997'de basılan 500 kitabın ilk sayısında bulunan söz konusu kitap, aynı zamanda bugüne kadar satılan en pahalı Harry Potter kitabı oldu.

YENİ SAHİBİ BİLİNMİYOR

Heritage Auctions, kitabın çok az zarar gördüğünü ve yalnızca 500 ciltli kopyası olduğunu belirtti. Koleksiyoncular için çok nadir bulunan bir eser olduğu belirtilen kitabın yeni sahibinin adı ise açıklanmadı.

Söz konusu kitabın Amerikalı bir kadın tarafından 1998'de bir kitap satıcısından alındığı belirtildi.

Kaderimin Oyunu 3. yeni bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız