Akbank Caz Günleri'nde Soojin Suh Chordless Quartet konseri

Akbank Sanat Caz Günleri kapsamında, Koreli Soojin Suh Chordless Quartet, 20 Kasım'da Akbank Sanat'ta konser verecek.

Haberler ntv.com.tr 12.11.2019 - 11:27

Akbank Sanat, 20 Kasım’da Koreli Soojin Suh Chordless Quartet’ı  Akbank Sanat Caz Günleri kapsamında ağırlayacak. Ankara Kore Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi'nin desteği ile gerçekleşecek konserde, Soojin Suh’a Kore’nin yetenekli genç caz müzisyenleri eşlik edecek. Konser detayları şöyle:

20 Kasım Çarşamba

Saat: 20.00

Soojin Suh Chordless Quartet  

(Soojin Suh - Davul, Daniel Ko - Alto Saksafon, Hachul Song - Soprano, Tenor Saksafon, Younghoo Kim – Kontrbas)

SOOJİN SUH KİMDİR?

Davulcu, besteci ve eğitimci SooJin Suh, profesyonel kariyerine Seul’de 2008'de başlamasından bu yana, Kore’nin en gelecek vadeden davulculardan biri olarak ün kazandı. 1984'te Seul’de doğan SooJin, 5 yaşından itibaren klasik piyano,17 yaşından itibarense davul eğitimi aldı. Ardından, New York City College'dan lisans derecesini aldı. City College'dan mezun olduktan sonra Seul'e döndü ve çeşitli müzisyenler ile serbest müzisyen olarak çalmaya başladı. Eşlikçi olarak çeşitli gruplarla yirmiden fazla kayıt yaptı. Grup lideri olarak ise, 2014’te “The Moon In Your Hand”, 2018’de “Strange Liberation” albümlerini yayımldı. Ayrıca, 2018 yılında ünlü ECM plak şirketinden bir albüm çıkaran  The Near East Quartet ile tüm dünyada konserler verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız