BBDSO'dan 'Nefesli Çalgılar Konseri'

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), sezonun tek "Nefesli Çalgılar Orkestrası" konseriyle yarın sanatseverlerle buluşacak.

Haberler Anadolu Ajansı 18.01.2017 - 11:26 Son Güncelleme : 20.01.2017 - 09:57

BBDSO'dan alınan bilgiye göre, konser trompet virtüözü Erden Bilgen'in yönetiminde gerçekleştirilecek. Konserde, tarih boyu Türk beylik ve imparatorluklarının kurulmasına, korunmasına ve yaşatılmasına esin ve güç kaynağı olmuş, bakır üflemeli ve vurmalı çalgılar yer alacak, Türk ve dünya müzik tarihinde iz bırakmış eserler sunulacak.

Kevser hanımdan Mozart'a, John Williams'dan Astor Piazzola'ya, Latin ve caz müziğinden Osmanlı müziğine kadar çok renkli bir programın hazırlandığı konserde, solist olarak Bilkent Üniversitesi öğretim üyeleri, trombon sanatçısı Cem Güngör ve tuba sanatçısı Noriyoshi Murakami yer alacak.

Sezonun tek "Nefesli Çalgılar Orkestrası" konseri, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın saat 20.00'de başlayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız