Benim Objektifimden Vakıf Medeniyeti fotoğraflarına sanal sergi

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 1. Ezelden Vakıfız: Gelenekten Geleceğe Vakıf Medeniyeti konulu, “Benim Objektifimden Vakıf Medeniyeti" fotoğraf yarışmasında kazananlar ve öne çıkanlar sergileniyor. Sergi, sanal olarak da ziyaret edilebiliyor.

Haberler 01.10.2020 - 10:19 Son Güncelleme : 01.10.2020 - 16:33

#EzeldenVakıfız: Gelenekten Geleceğe Vakıf Medeniyeti konulu, “Benim Objektifimden Vakıf Medeniyeti” adlı fotoğraf yarışmasının kazananları ve sergilenmeye değer bulunan fotoğrafları bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Dün Ankara Vakıf Eserleri Müzesi’nde açılan sergi, sanal olarak da ziyaret edilebiliyor.

ULUSLARARASI YARIŞMA DA DÜZENLENECEK

Vakıflar Genel Müdürlüğü kapsamında düzenlenen yarışma eserleri sanalgezinti.vgm.gov.tr ve benimobjektifimdenvakif.com/sanalsergi/ linklerinden sanal olarak takip edilebiliyor.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 1471 fotoğrafla yarışmaya katılan herkese teşekkür ederek yakında uluslararası yarışmanın da düzenleneceğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız