Bryan Cranston ve Aaron Paul’den Breaking Bad işareti

Breaking Bad dizisinin yıldızları Bryan Cranston ve Aaron Paul, sosyal medyada eş zamanlı olarak yaptıkları aynı paylaşımla Breaking Bad’in sinema uyarlamasında rol alabilecekleri işaretini verdi.

Haberler 26.06.2019 - 16:32

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Breaking Bad dizisinin geçen yıl bitmesinin ardından bir süredir dizinin beyazperde verdiyonunun hazırlığı sürdürülüyordu. Ancak dizinin başrol oyuncuları Bryan Cranston ve Aaron Paul’un filmde yer alıp almayacağı bilinmiyordu.

Dizide Heisenberg ve Jesse karakterlerine hayat veren ikili, dün eş zamanlı olarak Twitter’dan yaptıkları paylaşımla hayranlarına yeni filmde yer alacaklarına dair ipucu verdi.

Her iki oyuncu da üzerinde iki eşeğin yer aldığı görseli “Yakında” notuyla paylaştı.
Söylentiye göre Aaron Paul, filmde yer alacağını onayladı, ancak Bryan Cranston henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız