Cemal Hünal’a operasyon izni (Kızım ve Ben)

Cemal Hünal’ın bir özel harekât polisini canlandırdığı Kızım ve Ben filmine İstanbul Emniyeti’nden onay çıktı. Çekimlerde özel harekât polisleri, zırhlı araçlar ve polis helikopteri yer alacak

Haberler 19.07.2017 - 13:05 Son Güncelleme : 19.07.2017 - 16:19

Çekimleri başlayan Kızım ve Ben filminde özel harekât polisini canlandıracak oyuncu Cemal Hünal'a İstanbul Emniyeti'nden onay çıktı.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre; sinema filminde, polis akademisini birincilikle tamamlayan özel harekât polisi Doruk'u canlandıracak olan Hünal, helikopterden iple aşağıya inecek, operasyon ve silahlı çatışma sahnelerinde yer alacak.
İlk çekim, gece kulübü olması düşünülen bir mekâna baskın sahnesi ile yapılacak. Dört gün sürmesi planlanan çekimlere 24 özel harekât polisi, dört zırhlı araç, polis helikopteri, polis okulu öğrencileri ve üniformalı polisler katılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız