Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri tamamlandı

2019 yılının Kasım ayında yayınlanan tanıtımı ile büyük merak uyandıran, Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul’da 6 haftada çekilen, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı  Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin çekimleri geçtiğimiz hafta İstanbul’da tamamlandı.

Haberler 15.09.2020 - 10:42

20 milyon TL’lik bütçesi ile son zamanların en yüksek bütçeli filmi olma özelliğine sahip Dayı ; Bir Adamın Hikayesi filminde oyuncu Ufuk Bayraktar ‘a Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket ve Ümit Çırak gibi sayısız usta isim eşlik ediyor.

Filmin vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak açıklansa da salgın nedeniyle sinema salonlarının durumuna göre kesin tarih önümüzdeki günlerde netleşecek.

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız