Eskişehir'de 'sokak sineması'

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'nin 'Sokağa Çıkın Sinema Geliyor' etkinliği kapsamında Porsuk Bulvarı'nda Çağan Irmak'ın 'Babam ve Oğlum' filmi gösterildi.

Haberler DHA 10.07.2017 - 09:47

Odunpazarı Belediyesi, 19 Temmuz'a kadar sürecek olan sokak sineması etkinliğini dün akşam İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra, Şeref Sezer, Yetkin Dikiciler ve Binnur Kaya'nın rol aldığı 'Babam ve Oğlum' filmiyle başlattı.

Belediye görevlileri tarafından filmi izlemeye gelenlere patlamış mısır ile gazoz ikram edildi. Filmi çok sayıda kişi izledi. 'Babam ve Oğlum' filmini izleyenler duygulu anlar yaşarken bazı izleyiciler ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yetkilileri 'Sokağa Çıkın Sinema Geliyor' etkinliği kapsamında Ihlamurkent, Yenikent, 75'inci Yıl, Orhangazi, Huzur, 71 Evler, Emek, Erenköy, Gündoğdu ve Büyükdere mahallelerinde 'Babam ve Oğlum', 'Züğürt Ağa' ve 'Arabesk' filmlerinin yazlık sinemayla gösterime sunulacağını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız