Harrison Ford ve Ed Helms komedi filminde buluşuyor

Harrison Ford ve Ed Helms, kaza içeren bir deniz yolculuğu macerasını konu alan komedi filminde başrolleri paylaşacak.

Haberler ntv.com.tr 20.10.2020 - 12:19

Ünlü Amerikalı aktörler Harrison Ford ve Ed Helms yeni bir proje için bir araya geliyor. 78 yaşındaki Indiana Jones yıldızı Ford ile 46 yaşındaki The Hangover filmi yıldızı Helms, The Miserable Adventures of Burt Squire Aboard the Horn High Yo adlı komedi filmi için hazırlıklara başladı.

Gerçek bir hikayeden esinlenen komedi filmi, Helms’in canlandırdığı, orta yaş krizinin ortasında, bir rüya gibi bir yelken tatiline çıkan ancak teknesi Atlantik Okyanusu’nda batan bir aile babasının hikayesini anlatıyor. Filmde Ford da çılgın kaptanı canlandırıyor.

STXfilms medya şirketi yöneticisi Adam Fogelson, “Bu denizcilik komedisinde beklenmedik arkadaşları görmek için sabırsızlanıyoruz” ifadesini kullandı.

Senaryosunu Ben Bolea’nın kaleme alacağı filmin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı henüz bilinmiyor.

HARRISON FORD'UN ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜ ANLAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız