İlker Ayrık'lı Uçurtmanın Kuyruğu 'Baba Sahne'de

Şevket Çoruh'un kendi yatırımıyla kurduğu Baba Sahne Uçurtmanın Kuyruğu'nu tiyatroseverler ile buluşturuyor.

Haberler 16.05.2017 - 14:13

Savaş Dinçel'in yazdığı ve vefatından önce yönettiği son oyun olan Uçurtmanın Kuyruğu'nda İlker Ayrık ve Aykut Taşkın rol alıyor. Pervasız Tiyatro'nun sahneye koyduğu oyunda, çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüştürmüş bir adamın intihar öncesi, hiç tanımadığı bir adam ile biraraya gelmesi ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor. İki perdelik oyunun dekor ve kostüm tasarımını ise Savaş Dinçel'in oğlu Barış Dinçel üstleniyor.

Uçurtmanın Kuyruğu, Savaş Dinçel'in doğum gününde açılan Baba Sahne'de, 17 Mayıs ve 31 Mayıs'ta sahnelenecek.
"Bir Baba Hamlet'te ise Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu'yu Baba Sahne'de tiyatroseverler ile biraraya getiriyor. Sebastian Seidel'in kaleme aldığı oyunun yönetmen koltuğunda Emrah Eren oturuyor. 'Bir Baba Hamlet'in sahne ve kostüm tasarımını Barış Dinçel, oyunun müziklerini Can Şengün, eskrim koreografisini Deniz Özmen, şarkı sözlerini ise Faruk Üstün üstleniyor. 'Bir Baba Hamlet', 20-21 Mayıs'ta Baba Sahne'de.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız