'Kamelyalı Kadın' 5 yıl sonra yeniden

Fransız yazar Alexandre Dumas'nın aynı adı taşıyan romanından önce tiyatro ve operaya, daha sonra baleye uyarlanan "Kamelyalı Kadın", 5 yıl sonra yenilenen koreografisiyle İzmirli sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Haberler 10.12.2017 - 13:34

Alexandre Dumas'ın geçek hayattaki sevgilisi Marie Duplessis'ten esinlendiği Violetta karakteri ile prestijli bir ailenin oğlu olan Alfredo'nun mutlu sona ulaşamayan aşkının anlatıldığı 2 perdelik temsil sezon boyunca İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) tarafından sahnelenecek.

Türkiye'nin uluslararası üne sahip koreografı Mehmet Balkan’ın projelendirdiği Kamelyalı Kadın, Giuseppe Verdi ile Pietro Mascagni’nin çeşitli eserlerinin müzikleri eşliğinde sunulacak.

Mehmet Balkan’ın koreografisi, Andrej Barlog’un müzik düzenlemesi ile sunulacak eserde orkestrayı Tulio Gagliardo yönetecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız