Nilgün Belgün kız çocukları için sahne aldı

Tiyatro ve sinema dünyasının usta isimlerinden Nilgün Belgün, kız çocukların eğitimlerine katkı sunmak amacıyla kendi yazdığı tiyatro oyununu Mersin'de sergiledi.

Haberler DHA 08.03.2017 - 15:53

Mezitli Soroptimist Kulübü'nün 'Destek ol umut ol' projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşan Nilgün Belgün, hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak yazdığı 'İçimdeki kadın, aşk ve komedi' isimli iki perdelik müzikal oyununu sahneye koydu.

63 yaşındaki Belgün, çocukluk anılarından ilk tiyatro heyecanına, aile geçmişinden evlilik tecrübelerine kadar bütün hayatının en önemli anılarını, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman da kahkahalar eşliğinde anlatarak sevenleriyle paylaştı.

Bilet satışından elde edilen gelir kız çocuklarına burs olarak verilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız