Manisa'da Hande Yener ve Murat Dalkılıç'lı kurtuluş coşkusu

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen ünlü pop şarkıcıları Hande Yener ve Murat Dalkılıç konseriyle kutlandı.

Haberler DHA 09.09.2017 - 11:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü için Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda halk konseri düzenlendi. Ünlü pop şarkıcıları Hande Yener ile Murat Dalkılıç'ın sahne aldığı konseri, binlerce kişi izledi. 

Konserde ilk sahne alan Murat Dalkılıç, seslendirdiği parçalarıyla hayranlarını coşturdu. Genç popçu, sevilen şarkılarını Manisalı hayranlarıyla birlikte seslendirirken, enerjisi ve sahne performansıyla meydanı inletti.

Dalkılıç'tan sonraya sahneye çıkan Hande Yener sahne performansıyla dikkat çekti. Yeni şarkılarının yanı sıra ilk albümünden bu yana dillerden düşmeyen parçalarını da seslendiren Yener, hayranların gönüllerini bir kez daha fethetti. Yaklaşık 1 saat sahnede kalıp, şarkılarını seslendiren Yener, Manisa'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, alanı dolduran hayranlarına teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin kurtuluş gününde sahne alan her iki sanatçıya ayrı ayrı çiçek ve sepet içerisinde mesir macunu hediye etti.

Hande Yener
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız