Mark Millar'ın hikayeleri dizi ve film oluyor

Netflix, Mark Millar’ın hikayelerini konu alan yapımları hayata geçireceğini duyurdu.

Haberler 18.07.2018 - 11:22

Netflix, geçtiğimiz yıl Mark Millar’ın şirketi Millarworld'u satın almasından bu yana Mark ve Lucy Millar ile yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Bu projeler arasında ilk çizgi romanı olarak piyasaya sürülen ve son yirmi yılın en çok satan çizgi romanı olan The Magic Order da yer alıyor.

Ünlü çizgi romancı Millar: “Ben ve eşim Lucy 11 aydır Netflix’le çalışıyoruz ve hayalini kurduğumuz bir deneyim yaşıyoruz. Çalışmalarımızın birkaç yılda bir filmlere konu olduğunu görmek her zaman heyecan verici ancak hepsinin bir anda ve böylesine yetenekli isimlerle gerçekleştiğini görmek bizim için inanılmaz bir duygu. Son 18 ay boyunca hayran mailleri gönderdiğim senarist ve yönetmenlerle çalışma fırsatı buldum. Bugüne kadar çalıştığım en yaratıcı ortam. Her sabah bilgisayarımı açmak için sabırsızlanıyorum.”

Millar son olarak Kingsman: Altın Çember filmine imza atmıştı. 

Millar'ın The Magic Order romanından. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız