Melek Mosso’dan yeni albüm

Melek Mosso, kendi adını taşıyan mini albümüyle dinleyiciyle buluşuyor. Tüm şarkıların söz ve bestesi Melek Mosso'ya ait olan albümde beş yeni şarkı bulunuyor.

Haberler 07.02.2020 - 12:55

Son dönemin popüler isimlerinden Melek Mosso, kendi adını taşıyan mini albümüyle dinleyiciyle buluşuyor. Tüm şarkıların söz ve bestesinde Melek Mosso, düzenlemelerinde Sabi Saltiel, Velican Sagun, Melek Mosso imzası dikkat çekiyor.

Sony Music etiketiyle yarın yayınlanacak albümde, beş yeni şarkı yer alıyor. Melek Mosso, “2017 yılında yazdığım ve her birine kalbimin bir parçasını iliştirdiğim gönül kuşlarımdır bu beş şarkı da. İsterim ki herkesin penceresine konsun, benim yaralarıma olduğu gibi her yaraya şifa versin” diyor.

ÇIKIŞ ŞARKISI 'TÜKETTİM'

Albümün çıkış şarkısı ise S4hir’le düet yaptığı Tükettim. Sözleri Melek Mosso ve S4hir, düzenlemesi Sabi Saltiel, Velican Sagun, Melek Mosso imzası taşıyan şarkının klibi de kendinden söz ettirecek nitelikte. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız