MoMA, 400 milyon dolarlık tadilat nedeniyle 4 ay kapalı kalacak

New York'un prestijli çağdaş sanat müzelerinden MoMA, 400 milyon doları bulacak tadilat ve koleksiyonunun tamamını yeniden yapılandırma çalışmaları nedeniyle 15 Haziran-21 Ekim tarihlerinde kapılarını sanatseverlere kapatacak.

Haberler Anadolu Ajansı 05.02.2019 - 19:50

New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 400 milyon dolar tutması öngörülen "tadilat ve koleksiyonun tamamını yeniden yapılandırma çalışmaları" kapsamında 15 Haziran-21 Ekim'de kapılarını sanatseverlere kapatacak.

MoMA'dan yapılan açıklamaya göre, New York'un prestijli çağdaş sanat müzesi, 4 ay boyunca tadilat nedeniyle kapalı olacak.

Müzenin galeri ve koleksiyonlarını yenilemek ve büyütmek için yapılacak çalışmaların 400 milyon doları bulması bekleniyor.

MoMA, her yıl 3 milyondan fazla sanatsever tarafından ziyaret ediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız