Nur Fettahoğlu'na ödül

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Beyrut Uluslararası Ödül Töreni (BIAF) geçtiğimiz akşam gerçekleşti.

Haberler 11.07.2017 - 13:38 Son Güncelleme : 11.07.2017 - 13:44

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen törende bu sene "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne Türkiye'nin başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu layık görüldü.

Ödülünü almak üzere sahneye çıkan Fettahoğlu, davetlileri Arapça "Mesael hayr" (İyi akşamlar) diyerek selamladı.
Fettahoğlu son olarak Filinta filminde rol almıştı. 
36 yaşındaki oyuncu ödülünü aldıktan sonra şunları söyledi:

"Biz sanatçıların en yüce duygularından bir tanesi takdir edilmek. Hele ki uluslararası arenada saygınlığını kanıtlamış topluluklar tarafından ödüllendirilmek çok büyük mutluluk kaynağı. Daha önce Beyrut'u çok merak etmiştim. Ancak fırsat bulup gelememiştim. Beni bu ödüle layık gören BİAF'a çok teşekkür ederim."
Bu ödülü geçtiğimiz yıl ise Meryem Uzerli almıştı. Sunucunun "Kalbimi çalan, 17 farklı ülkede 400 milyon hayranı olan" diyerek sahneye davet ettiği Uzerli, "Hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız