Organize İşler'in sürprizi Ata Demirer

Organize İşler’in ikincisini çekmeye hazırlanan Yılmaz Erdoğan, kadroya Demet Akbağ’dan sonra Ata Demirer’i de aldı.

Haberler 24.10.2017 - 08:09

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal ve Berrak Tüzünataç’ın rol aldıkları Organize İşler’in devam filminin kadrosu oluşmaya başladı.

İlk projenin yönetmen koltuğunda oturan ve senaryosunu yazan Yılmaz Erdoğan’ın, İstanbul, Muğla ve İzmir başta olmak üzere beş farklı şehirde çekeceği filmde, Ata Demirer’in de rol alacağı öğrenildi. 

KADRO 1-2 HAFTAYA TAMAMLANACAK

Senaryo aşamasını geçtiğimiz hafta bitiren oyuncu, ilk filmde başrol olan Demet Akbağ’la aylar öncesinden el sıkışmıştı. Serinin ilkinde oynayan Erdoğan’ın, çekeceği yeni filmde de rol alması bekleniyor.

Birkaç hafta içinde kadroyu tamamlayacak olan oyuncu, aynı zamanda sahnelerin çekileceği yerleri de titizlikle araştırıyor.

Yılmaz Erdoğan Organize İşler için tarih verdi-Video

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız