Şahan Gökbakar: Kusura bakmayın ekrana sığmadı

Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 5'in fragmanı 25 milyon izlendi. Ünlü komedyen mutluluğunu Instagram'dan paylaştı.

Haberler 01.02.2017 - 14:19

Şahan Gökbakar'ın son filmi Recep İvedik 5 daha vizyona girmeden büyük ses getirdi. 16 Şubat'ta seyirci ile buluşacak olan Recep İvedik 5'in fragmanı 25 milyon izlendi. Ünlü komedyen mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla dile getirdi.

RECEP İVEDİK 5 FRAGMANI - VİDEO

Şahan Gökbakar, 25 milyon yazan bir görseli Instagram hesabından, "'RECEP İVEDİK 5 FRAGMAN' Kusura bakmayın izlenme sayımız ekrana sığmadı da" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

O SAHNE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Filmin fragmanında yer alan Azerbaycanlı sporcunun olduğu boks sahnesi büyük tepki çekmiş ve Şahan Gökbakar, gelen tepkiler üzerine filmden ilgili kısmı çıkardığını açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız