Sadri Alışık'ı anacaklar

Star TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda'nın 43.yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dizinin bu bölümünde özel bir anma gerçekleştirilecek.

Haberler 09.11.2016 - 12:18 Son Güncelleme : 09.11.2016 - 14:59

Başrollerini Neslihan Atagül, Burak Özçivit, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Kara Sevda'nın 43.yeni bölümünde Sadri Alışık anılacak.
Kerem Alışık'ın babası olan ve Yeşilçam'ın unutulmazları arasında yer alan Sadri Alışık, 1995 yılında 69 yaşındayken hayatını kaybetmişti.
Kara Sevda'nın yeni bölümünde Leyla (Zerrin Tekindor) ile Ayhan'ın (Kerem Alışık) yakınlaşması ekrana gelecek. İkili baş başa geçirdikleri akşamda Sadri Alışık'ın unutulmaz filmi 'Şaka ile Karışık'ı birlikte izleyecek.
KARA SEVDA 3.BÖLÜM YENİ FRAGMANI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız