Sanatçılardan özel tiyatrolara destek isteği

Tiyatro Yapımcıları Derneği (TİYAP) üyeleri Behzat Uygur, Cem Davran, Nilgün Belgün ve Fırat Tanış, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan özel tiyatrolara destek istedi.

Haberler 04.09.2020 - 12:22

Türkiye’de corona virüs salgınının başladığı günden beri zorluklar çeken tiyatrocular daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri yaptıkları görüşmelerin ardından bu kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

TİYAP’ı temsilen derneğin Başkan Yardımcısı sanatçı Behzat Uygur, yöneticiler Cem Davran ve Nilgün Belgün'e, bir başka tanınmış oyuncu Fırat Tanış eşlik etti.

Salgın döneminde tiyatroların yaşadığı zorlukları anlatan TİYAP heyeti, İmamoğlu’na yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler verdi. Ekrem İmamoğlu’dan destek isteyen TİYAP, tiyatro binalarının özel tiyatrolara 5’te 1 bedelle kiralanması, tanıtım ve bilboard olanaklarından faydalanılması gibi taleplerde bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız