Spike Lee: DC'yi bayağı buluyorum, Marvel filmi yönetmeye açığım

Shelton Jackson Spike Lee, sanat dünyasında bilenen adıyla Spike Lee, Marvel filmi yönetmeye açık olduğunu söyledi. 63 yaşındaki sanatçı "Bunun için uğraşıyor değilim ama düşüneceğim" dedi.

Haberler 18.02.2021 - 11:18

Sosyal veya politik içerikli filmleriyle bilinen Emmy Ödüllü ve iki Akademi Ödülü adaylığı olan Spike Lee, Marvel filmi yönetme ihtimaline açık olduğunu söyledi.

"ÖRÜMCEK ADAM İLE BÜYÜDÜM"

Entertainment Weekly'e konuşan Lee, "Marvel'la hiçbir sorunum yok. Örümcek-Adam çizgi romanları okuyarak büyüdüm. DC Comics'in hep bayağı olduğunu düşündüm Sadece söylüyorum. Ben Marvel'cıydım" dedi.

"DOĞRU FIRSAT GELİRSE"

Lee "Bir Marvel filmini üstlenmesine yönelik henüz bir plan olmadığını, bunun için de uğraşmdığını ancak eğer doğru fırsat gelirse değerlendirmeyi düşüneceğini söyledi.

Akrep 11. yeni bölüm 2. fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız