Tahsin Korludağ (Tamer Levent) eğitim verecek

Cesur ve Güzel'in Tahsin Korludağ'ı Tamer Levent; Murat Han, İlker Aksum ve Şakir Gürzumar ile birlikte profesyonel oyuncular ve oyuncu adaylarına eğitim verecek.

Haberler 24.03.2017 - 14:26

Türk tiyatrosunun ve beyaz perdenin 4 ünlü ismi Tamer Levent, Murat Han, İlker Aksum ile yönetmen ve eski oyuncu Şakir Gürzumar, profesyonel oyuncular ve oyuncu adaylarını sahneye ve ekran önüne hazırlamak için DC Kozmos Sanat Akademisi çatısı altında atölye eğitimi verecek.

DC Kozmos’ta ilk atölye çalışması Murat Han ile başlayacak. Han, 25-26 Mart tarihlerinde ‘Stella Adler Metodu Oyunculukta Uygulamalı Senaryo ve Karakter Analizi Atölyesi” ile deneyimlerini ve bilgi birikimini katılımcılar ile paylaşacak.

Tamer Levent 8-9 Nisan’da ‘Oyunculukta Yaratıcı Drama’ atölyesi, İlker Aksum 29-30 Nisan’da ‘Oyunculukta An ve Detay’ atölyesi, Şakir Gürzumar da 6-7-13-14 Mayıs’ta ‘Tiyatro Rejisörlüğü’ atölyesi ile eğitimlere başlayacak

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız