The Batman'in de çekimleri durduruldu

Corona virüs nedeniyle çekimi durdurulan filmler kervanına The Batman de katıldı. Filmin çekimlerine iki hafta ara verildi.

Haberler 16.03.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 16.03.2020 - 10:51

Merakla beklenen The Batman, corona cirüs nedeniyle çekimlerini durduran son film oldu. Yapım şirketi Warner Bros., The Batman filminin üretimini iki hafta boyunca durdurma kararı aldı.

Londra'da çekimleri yapılan film için önce setin Liverpool'a taşınması planlansa da gelişmelerin ardından bir süre ara verildi.

2021 Haziran ayında seyirciyle buluşması planlanan filmin çekimlerinin ertelenmesi vizyon tarihini etkileyecek mi? sorusunun yanıtı önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Daha önce ise Jurassic World: Dominion, Flint Strong, The Man from Toronto ve Mission: Impossible gibi filmlerin çekimleri durdurulmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız