Ümit Besen’den yeni albüm: Başka

Taverna müziğinin en beğenilen isimlerinden Ümit Besen, yeni albümünde Teoman, Mirkelam, Emre Aydın gibi müzisyenlerin şarkılarını yorumluyor.

Haberler 11.12.2016 - 17:48

80’li yıllarda yükselen taverna kültürünün önemli temsilcilerinden Ümit Besen, son albümünün üzerinden iki yıl geçtikten sonra yeni bir albümle dinleyicilerinin karşısında. DMC etiketiyle çıkan ‘Başka’ albümünde Besen, genç müzisyenlerin şarkılarını yorumluyor. Şarkıcı ayrıca kendi klasiklerini de albüme ekleyip genç müzisyenlerle düet yaptı.

Albümde Teoman, Mirkelam, Emre Aydın, Manga, Yüksek Sadakat, Pinhani, Seksendört ve Leyla The Band şarkılarını cover’layan Besen, bu şarkılara kendine has bir hava kazandırmasıyla beğeni topluyor.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız