Ünlülerden sağlık çalışanları yararına ev konseri

Billie Eilish, Mariah Carey, Elton John, Alicia Keys gibi ünlü müzisyenler, corona virüsle mücadele eden sağlık çalışanları yararına evden konser verecek.

Haberler ntv.com.tr 26.03.2020 - 10:40

Billie Eilish ve Mariah Carey, Elton John ile birlikte bu hafta yardım konseri verecek. Ekibe Alicia Keys, Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong ve Tim McGraw da ekibe katılacak diğer müzisyenler.

Fox’un hazırlayacağı “Amerika İçin iHeart Oturma Odası Konseri” adlı etkinlik için tüm müzisyenler kendi evlerinden, kendi telefon, kamera ve ses ekipmanlarını kullanarak kayıt alacak.

Sanatçıların ev konser kayıtlarından elde edilecek gelir, corona virüs salgınıyla mücadele eden Feeding America ve First Responders Children’s derneklerine bağışlanacak.

29 Mart’ta yayınlanacak konser kaydı, iHeartMedia radyo istasyonlarından da dinlenebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız