Woody Allen’dan yeni film: Wonder Wheel

‘Barselona, Barselona’, ‘Paris’te Gece Yarısı’, Annie Hall’ gibi önemli yapımların yönetmeni Woody Allen’dan yeni film geliyor.

Haberler 13.06.2017 - 16:01 Son Güncelleme : 13.06.2017 - 16:05

ABD’li yönetmen Woody Allen, yeni filmi ‘Wonder Wheel’ ile dönüyor.

Bugüne dek ‘Barselona, Barselona’, ‘Paris’te Gece Yarısı’, Annie Hall’, ‘Maç Sayısı’, ‘Yaramaz Harry’ gibi önemli yapımlara imza atan usta yönetmenin 47’nci filmi 1 Aralık’ta Amerika’da gösterime girecek. Filmin Türkiye'deki gösterim tarihi henüz bilinmiyor.

Son olarak geçen yıl ‘Café Society’ filmi ile seyirci karşısına çıkan Allen, yeni filminin senaryosunu da kendi yazdı.

Dört Oscar ödüllü yönetmenin yeni filminde Kate Winslet, Juno Temple ve Justin Timberlake başrolleri paylaşıyor. Konusu henüz açıklanmayan ve kadrosunda Max Casella, Debi Mazar, Jim Belushi, Geneva Carr, Tony Sirico ve Steve Schirripa gibi isimleri de barındıran film, 1950'lerde Coney Adası'nda geçiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız